ESCOLA DE BÀSQUET


L'objectiu de la nostra Escola és la formació base a infants i adolescents en la pràctica de Bàsquet, a nivell TècnicTàctic i Pedagògic.

 

Els nostres equips provenen de les escoles on realitzem Handbol com activitat extraescolar i estan inscrits a la competició del Consell Esportiu del Vallès Occidental.

 

 

C.E. Unió 10 Terrassa i l'Eina Cooperativa ens hem unit per promocionar el Bàsquet i fer-lo créixer a la nostra ciutat. L'Escola està dirigida pel Coordinador Esportiu i l'Equip Tècnic, tots i totes amb formació i experiència en Bàsquet.

 

L'Equip Tècnic de l'Escola programa les sessions d'acord amb l'edat dels infants, respectant l'ordre natural de la formació amb exercicis i jocs adaptats al nivell del grup i prepara als jugadors i jugadores per les competicions del cap de setmana.

 

Tots els entrenadors i les entrenadores disposen de la titulació oficial per poder exercir les seves funcions amb qualitat, i tenen experiència practicant bàsquet.

 

Les inscripcions es realitzen a través de la pròpia escola on es realitza l'activitat. Consulteu a la vostra escola si estem realitzant Bàsquet com activitat extraescolar i així obtindreu tota la informació.