NOSALTRES

Número de Registre d'Entitats Esportives del Club: 18652

Codi Club FCF: 15743

Codi RMEAC: 1393

 

Unió 10 neix amb la finalitat de promoure i fer créixer el Futbol Sala a la ciutat de Terrassa. 

 

Les persones fundadores som: Ali Ferrer, Cristina Duarte, Ismael Quirós, Josué Garcia, Leo Arderiu, Jon Carol, Joel Oliver, Adrián Hernández, Guillem Armengol i Pau Artís. 

 

L'objectiu de la nostra Escola és la formació base en la pràctica de Futbol Sala, a nivell Tècnic, Tàctic,  Pedagògic i Conductual. Es fomenta l'esperit d'equip, l'esforç individual i la cooperació entre tots i totes.

 

Donem especial importància als aspectes personals i esportius de cada jugador i jugadora. Tenim una relació molt estreta amb les famílies dels jugadors/es que formen l’escola per tal d’anar en la mateixa línia en l'aprenentatge i educació dels seus fills i filles.

 

El nostre Coordinador, Ismael Quirós, és la persona encarregada de la gestió esportiva del Club, alhora també és el Coordinador Esportiu de les Activitats Extraescolars de l'Associació sense afany de lucre Unió Lleure.

 

L’equip Tècnic de l'Escola programa les sessions d'acord amb l'edat dels infants, respectant l'ordre natural de la formació amb exercicis i jocs adaptats al nivell del grup i prepara als jugadors i jugadores per les competicions del cap de setmana.

 

Tots els nostres entrenadors i entrenadores disposen de la titulació mínima Monitor/a de Futbol Sala emesa per la Federació Catalana de Futbol, i molts disposen també de la titulació oficial Nivell I de Futbol Sala.

 

El nostre Club està adherit al Codi Ètic de la Federació Catalana de Futbol per fomentar l’Ètica Esportiva i la lluita contra la Violència en l'esport.

 

Amb el temps volem ampliar les modalitats esportives federades i incloure el Bàsquet, Handbol i Hockey.

Som el teu Club de Futbol Sala!

Entitats col·laboradores:Tots els drets reservats 2023.