ESCOLA DE FUTBOL SALA


 

L'objectiu de la nostra Escola és la formació base a infants i adolescents en la pràctica de Futbol Sala, a nivell Tècnic, Tàctic i Pedagògic.

 

Tots els nostres equips estan inscrits a la competició de la FCF i els equips escolars al Consell Esportiu del Vallès Occidental.

 

 

C.E. Unió 10 Terrassa i l'Eina Cooperativa ens hem unit per promocionar el Futbol Sala i fer-lo créixer a la nostra ciutat. L'Escola està dirigida pel Coordinador Esportiu i l'Equip Tècnic, tots i totes amb formació i experiència en el Futbol Sala.

Entrenaments

L'Equip Tècnic de l'Escola programa les sessions d'acord amb l'edat dels infants, respectant l'ordre natural de la formació amb exercicis i jocs adaptats al nivell del grup i prepara als jugadors i jugadores per les competicions del cap de setmana.

 

Tots els entrenadors i les entrenadores disposen de la titulació oficial per poder exercir les seves funcions amb qualitat, i tenen experiència practicant el futsal.

Equipaments i equips

Les categories Aleví, Infantil i Cadet entrena a les instal·lacions de l'Escola Bisbat d'Egara (C. Viveret, s/n - 08221 Terrassa).

 

La categoria Juvenil al Poliesportiu Municipal de Les Arenes (C. Sierra Nevada, 57 - 08227 Terrassa).

 

També fem entrenaments i activitats a les Pistes Poliesportives del Districte 2 de Terrassa.

Inscripció

Obertes les inscripcions per la temporada 19/20 dels següents equips:

  • Benjamí
  • Aleví
  • Infantil
  • Cadet
  • Juvenil

Període:

 Inscripció Online, del 10 de juny al 16 de setembre de 2019.