ENTRENAMENTS A CASA


La FCF facilita a tots els seus federats i federades un programa de treball per mantenir la condició física, amb quatre sessions d’entrenament per realitzar a casa durant aquest període transitori.

El pla de treball, dissenyat i coordinat per l’Àrea Esportiva de l’FCF, amb la col·laboració del preparador físic de les Seleccions Catalanes, Andrés González, està orientat a mantenir la condició física durant aquest període transitori fins a la tornada a la competició, amb circuits complets dirigits a jugadors i jugadores de futbol i futbol sala, així com també a àrbitres.

 

L’objectiu del programa d’entrenament facilitat a tots els afiliats i afiliades és millorar els nivells de força de l’esportista i produir una important despesa calòrica, amb una pauta numerada d’exercicis multiarticulars per treballar tot el cos, que combinen la tonificació muscular amb una part central d’intensitat cardiovascular i component metabòlic. 

 

El programa està confeccionat per portar-se a terme al llarg d’una setmana, alternant-se les quatre sessions de treball amb tres dies de descans. La rutina té un caràcter rotatori i es pot reiniciar novament retornant a la primera sessió.

Font: Federació Catalana de Futbol.


14 exercicis d'entrenament propioceptiu per fer a casa

 

Font: Federació Catalana de Futbol. Dissenyat per Andrés González, preparador físic de les Seleccions Catalanes.