INFORMACIÓ FAMÍLIES

Donar d'alta al jugador/a al Portal del Federat

El primer pas l'ha de fer al Club: ha de donar d'alta al jugador/a a l'equip corresponent a través de la Intranet de la FCF.

 

Un cop el jugador/a està donat d'alta avisem a la família, que haurà d'entrar al Portal del Federat i seguir els passos indicats en aquests tutorials:

  • Tutorial per a jugador/a que mai ha estat Federat. Veure tutorial. En aquest tutorial s'explica com donar d'alta al jugador/a al Portal del Federat i com fer els dos pagaments: quota de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i a l'afiliació al Portal del Federat. Molt important! Si el jugador/a no te la revisió mèdica en vigor no us deixarà fer el pagament.
  • Tutorial per a jugador/a que ja ha estat Federat. Veure tutorial. En aquest tutorial us explica com fer els dos pagaments: quota de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i a l'afiliació al Portal del Federat. Molt important! Si el jugador/a no te la revisió mèdica en vigor no us deixarà fer el pagament.
  • Signar la vinculació amb l'equip. Veure tutorial

Reconeixement Mèdic

El reconeixement mèdic és obligatori per a tots els jugadors i jugadores Federats/des i te una vigència de dos anys. Per poder disputar partits, el jugador o jugadora ha de tenir el reconeixement mèdic en vigor.

 

Podeu anar a qualsevol centre mèdic a fer la visita per obtenir el reconeixement mèdic, nosaltres us recomanem que aneu al Centre Mèdic Terrassa, ens fan un preu especial, 30€.

Procediment en cas de lesions

Tot jugador i jugadora que ha fet efectiva la quota a la Mutualitat Catalana de Futbolistes (dins la temporada actual) i pateix una lesió entrenant o disputant un partit, pot fer ús dels serveis que ofereix: visites, proves mèdiques, etc.

 

Si la lesió es produeix de dilluns a dissabte al matí us heu d’adreçar al Centre Mèdic Terrassa* en el següent horari: de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 20h i dissabte de 10h a 13h. En cas que la lesió es produeixi en un altre horari i no sigui urgent adreceu-vos igualment al centre mèdic en l’horari marcat.

 

Abans o després d’anar a la visita contacteu amb el Coordinador del Club (Ismael Quirós 661 61 36 27) perquè us enviï la Declaració d’Accidents de Lesions Esportives i la fitxa del jugador/a (el Centre Mèdic us sol·licitarà aquesta documentació, la podeu portar a la visita o enviar-la posteriorment per correu electrònic).

 

Si la lesió es produeix en un altre horari i és urgent heu d’anar a urgències (de la Seguretat Social o centre concertat per la Mutualitat Catalana de Futbolistes), un cop visitin al jugador/a us demanaran que envieu per mail la Declaració d’Accidents de Lesions Esportives, l’heu de sol·licitar al Coordinador del Club (Ismael Quirós 661 61 36 27) i fer-la arribar a urgències en el termini que us han marcat (en ocasions aquesta documentació la demanen al Club directament).

 

Centre Mèdic Terrassa

93 537 55 66

C. Galileu, 363 - 08224 Terrassa

 

*Nosaltres us recomanem el Centre Mèdic Terrassa però podeu anar a qualsevol altre centre mèdic concertat a la Mutualitat Catalana de Futbolistes.

Som el teu Club de Futbol Sala!

Entitats col·laboradores:Tots els drets reservats 2023.